top of page
Szef Kuchni

OFERTA ŚWIATECZNA 2024


ZUPY

  1. Barszcz czerwony tradycyjny - 15 zł/litr

  2. Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 25 zł/litr

  3. Zupa grzybowa - 36 zł/litr

MIĘSA SMAŻONE - GOTOWANE - POTRAWY WIGILIJNE

  1. Kotlet de Volaille - 17 zł/szt.

  2. Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) -17 zł/szt.

  3. Kotlet szwajcarski - zawijany(schab, ser) - 17 zł/szt.

  4. Kotlet kieszonka – zawijany(schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 17 zł/szt.

  5. Kotlet po baskijsku(schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 18 zł/szt.

  6. Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 18 zł/szt.

  7. Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) - 15 zł/szt.

  8. Szaszłyk wieprzowy/drobiowy – 18 zł/szt.

  9. Zrazy zawijane w sosie – 18 zł/szt.

  10. Tatar z łososia tradycyjny – 17 zł porcja

  11. Śledź po japońsku (jajko otulone śledzikiem, sos z cebulą i ogórkami) - 55 zł/kg

  12. Kotleciki mielone - 6 zł/szt.

  13. Tortilla chrupiącą polędwiczką - 20zł/szt.

  14. Tortilla z serkiem Philadelphia,  łososiem, rukolą - 25 zł rolka (rolka krojona na 8 porcji)

  15. Dorsz w sosie greckim czyli ryba "po grecku" - 90 zł/kg

  16. Galaretki drobiowe - 7 zł/szt.

  17. Galaretki wieprzowe - 7 zł/szt.

  18. Galaretki rybne - 7 zł szt.

  19. Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym - 17 zł/szt.

  20. Gołąbki z kaszą i sosem pieczarkowym – 17 zł/szt.

  21. Wątróbka z brzoskwiniami – 60 zł/kg

  22. Krokiety z kapustą i grzybami 8 zł /szt.

  23. Pstrąg w sosie chrzanowym - 70 zł kg

  24. Sałatka śledziowa - 50 zł/kg

  25. Sałatka jarzynowa - 45 zł/kg

  26. Sałatka gyros - 50 zł/kg

  27. Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami - 50 zł/kg

  28. Sałatka z rukolą, stekiem camembert, malinami i gruszką, orzechami nerkowca - 40 zł miska średnica 20cm

  29. Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 60 zł/kg

  30. Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 60 zł

  31. Karkówka pieczona ze śliwką - 60 zł

  32. Pierogi z mięsem - 40 zł/kg 

  33. Pierogi z kapustą i grzybami - 45 zł/kg

  34. Pierogi ruskie - 40 zł/kg

  35. Bigos tradycyjny - 30 zł/kg

  36. Szynka pieczona w galarecie (plastry) - 60 zł/kg

  37. Strogonow - 35 zł/litr

  38. Flaki wołowe - 30 zł/litr

  39. Kluski z makiem, miodem i bakaliami - 45 zł/kg

  40. Kapusta z grochem - 40 zł/kg

  41. Ryba pieczona z warzywami (sandacz)(gotowa do podgrzania w piecu - każda porcja w folii aluminiowej) - 20 zł/porcja

  42. Paszteciki z kapustą i grzybami 8 zł/szt.

  43. Zapiekana makaronowa ze śmietaną i grzybami 60 zł/kg.

    mail: suplescatering@gmail.com

    tel. 509287357

    ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 19.12.2024 r.



96 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

Comments


bottom of page