• Szef Kuchni

OFERTA ŚWIĄTECZNA

Aktualizacja: 20 lis 2020


Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Czas radości i wspólnego świętowania podczas uroczystych kolacji. Nasze propozycje z pewnością ułatwią przygotowanie i urozmaicenie wigilijnej kolacji. Zachęcamy do zapoznania się Ofertą Świąteczną.

ZUPY

  1. Barszcz czerwony tradycyjny - 10 zł/litr

  2. Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 15 zł/litr

  3. Zupa grzybowa - 36 zł/litr

MIĘSA SMAŻONE - GOTOWANE - POTRAWY WIGILIJNE

  1. Kotlet de Volaille - 9 zł/szt

  2. Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) - 9 zł/szt

  3. Kotlet szwajcarski - zawijany(schab, ser) - 9 zł/szt

  4. Kotlet kieszonka – zawijany(schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 9 zł/szt

  5. Kotlet po baskijsku(schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 9 zł/szt

  6. Kotleciki w płatkach kukurydzianych (2szt porcja) - 9 zł/szt

  7. Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 9 zł/szt

  8. Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) - 9 zł/szt

  9. Szaszłyk wieprzowy/drobiowy - 9 zł/szt

  10. Zrazy zawijane w sosie - 9 zł/szt

  11. Tatar z łososia tradycyjny - 130 zł/kg

  12. Śledź po japońsku (jajko otulone śledzikiem, sos z cebulą i ogórkami) - 35 zł/kg

  13. Kotleciki mielone - 5 zł/szt

  14. Tortilla chrupiącą polędwiczką - 9 zł/szt

  15. Tortilla z serkiem philadelphia, łososiem, rukolą - 10 zł rolka (rolka krojona na 8 porcji)

  16. Dorsz w sosie greckim - 45 zł/kg

  17. Galaretki drobiowe - 4 zł/szt

  18. Galaretki wieprzowe - 4 zł/szt

  19. Galaretki rybne - 4 zł szt

  20. Gołąbki tradycyjne - 35 zł/kg

  21. Gołąbki z kaszą i sosem pieczarkowym - 35 zł/kg

  22. Wątróbka z brzoskwiniami - 35 zł/kg

  23. Krokiety z kapustą/z mięsem - 27 zł/kg

  24. Pstrąg w sosie chrzanowym - 40 zł kg

  25. Sałatka śledziowa - 35 zł/kg

  26. Sałatka jarzynowa - 30 zł/kg

  27. Sałatka gyros - 27 zł/kg

  28. Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami - 30 zł/kg

  29. Sałatka z rukolą, stekiem camembert, malinami i gruszką, orzechami nerkowca - 30 zł miska średnica 20cm

  30. Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 40 zł/kg

  31. Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 35 zł

  32. Karkówka pieczona ze śliwką - 45 zł

  33. Pierogi z mięsem - 22 zł/kg

  34. Pierogi z kapustą i grzybami - 25 zł/kg

  35. Pierogi ruskie - 22 zł/kg

  36. Bigos tradycyjny - 30 zł/kg

  37. Szynka pieczona w galarecie (plastry) - 40 zł/kg

  38. Strogonow - 30 zł/litr

  39. Flaki wołowe - 30zł/litr

  40. Kluski z makiem - 30 zł/kg

  41. Kapusta z grochem - 28 zł/kg

  42. Ryba pieczona z warzywami (gotowa do podgrzania w piecu - każda porcja w folii aluminiowej) - 10 zł/porcja

  43. Ryba smarowana masłem, obłożona warzywami gotowanymi na parze, polana sosem cytrynowo serowym – 10 zł/porcja ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 21.12.2020r.

ZAPYTAJ O OFERTĘ tel. 509 287 357

suplescatering@gmail.com

572 wyświetlenia0 komentarz
 

IMPREZY 509 287 357

OBIADY 55 247 45 58

ul. Warszawska 38A
​82-100 Nowy Dwór Gdański

woj. pomorskie

  • Facebook

©2020 by SUPLES CATERING