top of page
Szef Kuchni

OFERTA ŚWIĄTECZNA/Boże Narodzenie 2022


 

ZUPY

1. Barszcz czerwony tradycyjny - 15 zł/litr

2. Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 20 zł/litr

3. Zupa grzybowa - 36 zł/litr

MIĘSA SMAŻONE - GOTOWANE - POTRAWY WIGILIJNE

1. Kotlet de Volaille - 15 zł/szt.

2. Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) -15 zł/szt.

3. Kotlet szwajcarski - zawijany(schab, ser) - 15 zł/szt.

4. Kotlet kieszonka – zawijany(schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 15 zł/szt.

5. Kotlet po baskijsku(schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 15 zł/szt.

6. Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 15 zł/ szt.

7. Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) - 15 zł/szt.

8. Szaszłyk wieprzowy/drobiowy – 15 zł/szt.

9. Zrazy zawijane w sosie – 15 zł/szt.

10. Tatar z łososia tradycyjny – 15 zł porcja

11. Śledź po japońsku (jajko otulone śledzikiem, sos z cebulą i ogórkami) - 45 zł/kg

12. Kotleciki mielone - 6 zł/szt.

13. Tortilla chrupiącą polędwiczką - 15zł/szt.

14. Tortilla z serkiem Philadelphia, łososiem, rukolą - 17 zł rolka (rolka krojona na 8 porcji)

15. Dorsz w sosie greckim - 70 zł/kg

16. Galaretki drobiowe - 6 zł/szt.

17. Galaretki wieprzowe - 6 zł/szt.

18. Galaretki rybne - 7 zł szt.

19. Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym - 15 zł/szt.

20. Gołąbki z kaszą i sosem pieczarkowym – 15 zł/szt.

21. Wątróbka z brzoskwiniami – 45 zł/kg.

22. Krokiety z kapustą i grzybami 8 zł /szt.

23. Pstrąg w sosie chrzanowym - 50 zł kg

24. Sałatka śledziowa - 40 zł/kg.

25. Sałatka jarzynowa - 40 zł/kg.

26. Sałatka gyros - 40 zł/kg.

27. Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami - 40 zł/kg.

28. Sałatka z rukolą, stekiem camembert, malinami i gruszką, orzechami nerkowca - 40 zł miska średnica 20cm.

29. Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 50 zł/kg.

30. Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 45 zł.

31. Karkówka pieczona ze śliwką - 50 zł.

32. Pierogi z mięsem - 35 zł/kg (około 26-27 sztuk)

33. Pierogi z kapustą i grzybami - 35 zł/kg (około 26-27sztuk)

34. Pierogi ruskie - 35 zł/kg (około 26-27 sztuk)

35. Bigos tradycyjny - 30 zł/kg.

36. Szynka pieczona w galarecie (plastry) - 50 zł/kg.

37. Strogonow - 30 zł/litr

38. Flaki wołowe - 30 zł/litr

39. Kluski z makiem, miodem i bakaliami - 35 zł/kg.

40. Kapusta z grochem - 30 zł/kg.

41. Ryba pieczona z warzywami (sandacz) (gotowa do podgrzania w piecu - każda porcja w folii aluminiowej) - 17 zł/porcja

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 20.12.2022r.

tel: 509287357

mail: suplescatering@gmail.com





28 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

Comments


bottom of page