top of page
Szef Kuchni

BOŻE NARODZENIE - OFERTA

Zamówienia telefoniczne 509 287 357

Zamówienia mailowe suplescatering@gmail.com

  1. Barszcz czerwony tradycyjny - 15 zł/litr

  2. Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 20 zł/litr

  3. Zupa grzybowa z kluskami - 36 zł/litr

  4. Kotlet de Volaille - 15 zł/szt.

  5. Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) -15 zł/szt.

  6. Kotlet szwajcarski - zawijany(schab, ser) - 15 zł/ szt.

  7. Kotlet kieszonka – zawijany(schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 15 zł/szt.

  8. Kotlet po baskijsku(schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 18 zł/szt.

  9. Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 18 zł/szt.

  10. Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) - 15 zł/ szt.

  11. Szaszłyk wieprzowy/drobiowy – 18 zł/szt.

  12. Zrazy zawijane w sosie – 18 zł/szt.

  13. Tatar z łososia tradycyjny – 15 zł porcja

  14. Śledź po japońsku (jajko otulone śledzikiem, sos z cebulą i ogórkami) - 50 zł/kg

  15. Kotleciki mielone - 6 zł/szt.

  16. Tortilla chrupiącą polędwiczką - 20zł/szt.

  17. Tortilla z serkiem Philadelphia, łososiem, rukolą - 25 zł rolka (rolka krojona na 8 )

  18. Dorsz w sosie greckim -80 zł/kg

  19. Galaretki drobiowe - 6 zł/szt.

  20. Galaretki wieprzowe - 6 zł/szt.

  21. Galaretki rybne - 7 zł szt.

  22. Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym - 15 zł/szt.

  23. Gołąbki z kaszą i sosem pieczarkowym – 15 zł/szt.

  24. Wątróbka z brzoskwiniami – 50 zł/kg

  25. Krokiety z kapustą i grzybami 8 zł /szt.

  26. Pstrąg w sosie chrzanowym - 55 zł kg

  27. Sałatka śledziowa z uszkami - 45 zł/kg

  28. Sałatka jarzynowa - 40 zł/kg

  29. Sałatka gyros - 45 zł/kg

  30. Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami - 45 zł/kg

  31. Sałatka z rukolą,serkiem camembert,malinami i gruszką, orzechami nerkowca -40 zł

  32. Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 50 zł/kg

  33. Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 50 zł

  34. Karkówka pieczona ze śliwką - 55 zł

  35. Pierogi z mięsem - 40 zł/kg (około 25-27 sztuk)

  36. Pierogi z kapustą i grzybami - 40 zł/kg (około 25-27sztuk)

  37. Pierogi ruskie - 40 zł/kg (około 25-27 sztuk)

  38. Bigos tradycyjny - 30 zł/kg

  39. Szynka pieczona w galarecie - 55 zł/kg

  40. Strogonow - 30 zł/litr

  41. Flaki wołowe - 30 zł/litr

  42. Kluski z makiem, miodem i bakaliami - 40 zł/kg

  43. Kapusta z grochem - 40 zł/kg

  44. Ryba pieczona z warzywami (sandacz) 18zł/porcja

  45. Zapiekanka makaronowa ze śmietaną i grzybami 60zł/kg

  46. Paszteciki z kapustą i grzybami 8zł/szt.



18 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

Comments


bottom of page