Święta Wielkiej Nocy coraz bliżej. Zespół Suples Catering przygotował dla Państwa szerokie menu. Nasze propozycje z pewnością ułatwią przygotowanie i urozmaicenie świątecznego stołu. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą.
ZUPY
Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 25 zł/litr
Zupa grzybowa - 36 zł/litr
MIĘSA SMAŻONE - GOTOWANE - POTRAWY WIELKANOCNE
Kotlet de Volaille - 15 zł/szt
Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) - 15 zł/szt
Kotlet szwajcarski - zawijany (schab, ser) - 15 zł/szt
Kotlet kieszonka – zawijany (schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 15 zł/szt
Kotlet po baskijsku (schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 17 zł/szt
Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 15 zł/szt
Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) – 15 zł/szt
Szaszłyk wieprzowy/drobiowy - 17 zł/szt
Zrazy zawijane w sosie - 17 zł/szt
Tatar z łososia tradycyjny - 80 zł/500g
Śledź po japońsku (jajko otulone śledzikiem, sos z cebulą i ogórkami) - 45 zł/kg
Kotleciki mielone - 7 zł/szt
Dorsz w sosie greckim - 80 zł/kg
Galaretki drobiowe - 8 zł/szt
Galaretki wieprzowe - 8 zł/szt
Galaretki rybne - 8 zł/szt
Gołąbki tradycyjne 15 zł/ szt
Wątróbka z brzoskwiniami - 50 zł/kg
Pstrąg w sosie chrzanowym - 70 zł kg
Sałatka śledziowa - 50 zł/kg
Sałatka jarzynowa - 45 zł/kg
Sałatka gyros - 45 zł/kg
Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami – 50 zł/kg
Sałatka z rukolą, serkiem camembert, malinami i gruszką, orzechami nerkowca - 45 zł miska średnica 20cm
Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 60 zł/kg
Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 55 zł
Karkówka pieczona ze śliwką - 60 zł/kg
Pierogi z mięsem - 40 zł/kg
Pierogi z kapustą i grzybami - 45 zł/kg
Pierogi ruskie - 40 zł/kg
Bigos tradycyjny - 35 zł/kg
Strogonow - 35 zł/litr
Flaki wołowe - 35 zł/litr
Ryba pieczona z warzywami (gotowa do podgrzania w piecu - każda porcja w folii aluminiowej) - 20 zł/porcja
Tortilla z chrupiącą polędwiczką 20 zł/szt
Tortilla z łososiem, serkiem i rukolą 25 zł/szt.
Comments