• Szef Kuchni

Święta Wielkanocne 2022 - OFERTA

Zaktualizowano: 12 kwi

MENU

 

Święta Wielkiej Nocy coraz bliżej. Zespół Suples Catering przygotował dla Państwa szerokie menu. Nasze propozycje z pewnością ułatwią przygotowanie i urozmaicenie świątecznego stołu. Zachęcamy do zapoznania się ofertą.

 

ZUPY

  1. Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 20 zł/litr

  2. Zupa grzybowa - 36 zł/litr

MIĘSA SMAŻONE - GOTOWANE - POTRAWY WIELKANOCNE

  1. Kotlet de Volaille - 11 zł/szt

  2. Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) - 11 zł/szt

  3. Kotlet szwajcarski - zawijany(schab, ser) - 11 zł/szt

  4. Kotlet kieszonka – zawijany (schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 11 zł/szt

  5. Kotlet po baskijsku (schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 12 zł/szt

  6. Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 13 zł/szt

  7. Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) - 11 zł/szt

  8. Szaszłyk wieprzowy/drobiowy - 15 zł/szt

  9. Zrazy zawijane w sosie - 12 zł/szt

  10. Tatar z łososia tradycyjny - 75 zł/500g

  11. Śledź po japońsku (jajko otulone śledzikiem, sos z cebulą i ogórkami) - 40 zł/kg

  12. Kotleciki mielone - 6 zł/szt

  13. Dorsz w sosie greckim - 50 zł/kg

  14. Galaretki drobiowe - 5 zł/szt

  15. Galaretki wieprzowe - 5 zł/szt

  16. Galaretki rybne - 5 zł/szt

  17. Gołąbki tradycyjne - 45 zł/kg

  18. Wątróbka z brzoskwiniami - 45 zł/kg

  19. Pstrąg w sosie chrzanowym - 50 zł kg

  20. Sałatka śledziowa - 40 zł/kg

  21. Sałatka jarzynowa - 35 zł/kg

  22. Sałatka gyros - 35 zł/kg

  23. Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami - 40 zł/kg

  24. Sałatka z rukolą, serkiem camembert, malinami i gruszką, orzechami nerkowca - 30 zł miska średnica 20cm

  25. Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 40 zł/kg

  26. Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 35 zł

  27. Karkówka pieczona ze śliwką - 45 zł/kg

  28. Pierogi z mięsem - 35 zł/kg

  29. Pierogi z kapustą i grzybami - 35 zł/kg

  30. Pierogi ruskie - 35 zł/kg

  31. Bigos tradycyjny - 30 zł/kg

  32. Strogonow - 30 zł/litr

  33. Flaki wołowe - 30 zł/litr

  34. Ryba pieczona z warzywami (gotowa do podgrzania w piecu - każda porcja w folii aluminiowej) - 14 zł/porcja

Zamówienia przyjmujemy do 13.04.2022r. ZAPRASZAMY

ZAPYTAJ O OFERTĘ tel. 509 287 357

suplescatering@gmail.com


45 wyświetleń0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

Klopsiki rybne z pieczonymi pomidorami, ryż, kiszona kapusta. 23 zł.